Harrastukseni

Vapaa-aikani täyttävät ensisijaisesti koirani, puolanvinttikoirat Alfa, Rokka, Hara ja Terra. Löydät heistä lisää tietoa Hurjahurtaz-kennelsivultamme, tai valikon linkin ”koirani” takaa.

Koiriin liittyen olen päätynyt myös mukaan yhdistystoimintaan. Alkujaan ensin Suomen puolanvinttikoirat ry:n hallitukseen ja tällä hetkellä istun yhdistyksen rahakirstun päällä rahastonhoitajana. Lisäksi olen toiminut yhden kauden Hyvinkään vinttikoirarataa pyörittävän Luhtilaukkaajat ry:n hallituksen sihteerinä. Ja jostain syystä myös Suomen vinttikoiraliiton liittohallituksen varajäsenyyskin suotiin muutamaksi vuodeks osakseni.

Treenaaminen haku ja jälkipuolella koirien kanssa on johdattanut polkuni myös VaPePa:n eli vapaaehtoisen pelastuspalvelun riveihin ja sitä kautta löysin itseni myös Uudenmaan Pelastusliiton – itä-uusimaan osaston hallituksesta.

Koiriin liittyen olen myös kouluttautunut voidakseni osaltani mahdollistaa myös muiden harrastamista:

  • 2018 Suomen pelastuskoiraliiton koetoimitsijakurssi
  • 2017 Suomen kennelliiton käyttäytymisen jalostustarkastuksen vastaavan toimitsijan koulutus
  • 2017 Suomen kennelliiton koetoimitsija (vinttikoirakokeet)

Koirien kanssa liikkumisen lisäksi pyrin ylläpitämään fyysistä hyvinvointia joogan, pilateksen ja kahvakuulan avulla. Täytyy tosin myöntää että näiden suhteen suuri aktiivisuus on hiipunut ryhmätunneista ihan yksin omassa rauhassa tehtäviin treeneihin. Toivon kuitenkin että jossain vaiheessa aikataulut sallivat taas aktiivisemman tunneilla käynnin, sillä huomaan kehittyväni parhaiten silloin kun sitä tekee ohjatusti.

Olen aina nauttinut esillä olemisesta ja esiintymisestä. Nykyään tätä puolta tulee toteutettua töissä koulutustilaisuuksissa, mutta ajoittain heittäydyn myös täysin eri rooliin. Teen sitä sekä kuvitus ja taideprojektien kuvauksissa, kuin mainos- ja tv/elokuvatuotannoissa. Joten jos kasvoni näyttävät jotenkin tutuilta, olet ehkä tavannut minut omassa olohuoneessasi jonkin suosikkisarjasi tai elokuvan pyörteissä. Tästä puolesta löydät lisää tietoa ModelZeta-sivuiltani tai valikon linkin ”esiintyjä”- takaa.